- ontwerp en realisatie: ICT2MKB | websites & media
powered by SCMS
VISIE
EUROPESE RICHTLIJNEN
TRAININGEN
DIENSTEN
ONS AANBOD
VACATURES
CONTACT
Nu toegevoegd: Informatie over de trainingen van AB PREVENTIE !.

Neem een kijkje op de pagina trainingen of download nu onze brochure...AB PREVENTIE zoekt ter uitbreiding van het team zelfstandige trainers voor het geven van zowel EHBO en BHV cursussen als voor VCA opleidingen.

Interesse? neem contact met ons op.

helpt u helpen!
De Europese Unie heeft verplichtingen vastgelegd voor werkgevers en werknemers over veiligheid en gezondheid op het werk. In deze Wet wordt onder andere gesproken over bedrijfshulpverlening. Werknemers die deze deskundige bijstand binnen een bedrijf of instelling verlenen, worden bedrijfshulpverleners of BHV'ers genoemd.

AB PREVENTIE traint, begeleidt en onderhoudt de kennis van uw Bedrijfs Hulp Verleners.

Voor algemene informatie omtrent BHV <klik hier>

Ondanks de verplichting die rust op het opleiden van 1 of meer medewerkers tot Bedrijfs Hulp Verlener, zorgen wij er met name voor dat kwalitatief hoogwaardige trainingen op een zinvolle en leuke manier worden overgebracht aan uw mensen. Daarvoor zijn talloze mogelijkheden en wij adviseren u graag welke wijze het beste bij uw onderneming past.

Bedrijfshulpverlening info
Om uw medewerkers, onze cursisten, op de meest zinvolle manier voor te bereiden op eventuele situaties waar slagvaardige hulpverlening noodzakelijk is, raden wij aan om degene die nog niet in het bezit zijn van een EHBO certificaat, de basis training Eerste Hulp Bij Ongelukken te laten doorlopen.

Vraag ons om de interessante combinatie mogelijkheden mbt  EBHO & BHV trainingen.

Eerst EHBO,
daarna BHV!
is een goed idee!