- ontwerp en realisatie: ICT2MKB | websites & media
powered by SCMS
VISIE
EUROPESE RICHTLIJNEN
TRAININGEN
DIENSTEN
ONS AANBOD
VACATURES
CONTACT
Nu toegevoegd: Informatie over de trainingen van AB PREVENTIE !.

Neem een kijkje op de pagina trainingen of download nu onze brochure...AB PREVENTIE zoekt ter uitbreiding van het team zelfstandige trainers voor het geven van zowel EHBO en BHV cursussen als voor VCA opleidingen.

Interesse? neem contact met ons op.

EHBO vaardigheden training
Steeds vaker wordt op locaties het VCA certificaat verplicht gesteld. VCA is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal (dodelijke) ongelukken te verminderen.

Voor uw hele organisatie wordt deze certificering geregeld.
- medewerkers: één dag VCA basistraining.

- leidinggevenden: 1,5 dag uitgebreide VCA Vol training

 
Iedereen heeft wel eens een ongeluk meegemaakt thuis, op het werk of onderweg. Wist u wat u moest doen?
Een cursus Eerste Hulp helpt u snel en juist te handelen in dergelijke situaties. Buiten de juiste technieken krijgt u het vertrouwen  en wordt de drempel verlaagd om hulp te verlenen.


EHBO
U leert hier wat u in diverse situatie moet doen, maar ook wat u vooral niet moet doen.

Reanimatie
Reanimatie is standaard onderdeel van de EHBO cursus. Het is echter ook mogelijk dit onderdeel als losse cursus te volgen.

 


VCA veiligheids certificering
BHV opleiding tot
Bedrijfs Hulp Verlener

Bedrijfshulpverleners (BHV) schieten te hulp bij incidenten in het bedrijf tot eventuele professionele hulpverlening is gearriveerd. Bedoeling van BHV is dat de gevolgen van brand en ongevallen worden beperkt.

Afhankelijk van uw bedrijfssituatie dient u als werkgever ervoor te zorgen dat er voldoende opgeleide BHV-ers aanwezig zijn op elk moment van de bedrijfsvoering.

BHV: serieus en gezellig
Wij bieden een andere benadering van deze verplichting aan door dit te combineren met een uitstapje voor uw team.  Op deze manier kunt u uw BHV-ers een extra blijk van waardering geven door na de cursus een ontspannen samenzijn te laten verzorgen.